Contact Info
an image
SC AUTO KLIMATIC SRL
Str. Axente Sever Nr 10, Lazu/Constanta

Email: office@autoklimatic.ro autoklimatic.office@gmail.com

Mobil: +40 744 360 445
an image
Servicii


Fiecare firmă este diferită și are propriile sale nevoi legate de climatizare, refrigerare și încălzire staționară a parcului auto. Analiza autoturismelor și identificarea punctelor în care activitatea acestora poate fi eficientizată prin detectarea la timp a problemelor și prin întreținerea periodică, sunt primii pași ai specialistului frigotehnist. Apoi, în fiecare punct unde se impune se selectează atent soluția optimă ce asigură cel mai ridicat ROI (Return of Investment).

Bineînteles că serviciile oferite de noi nu se opresc aici, noi facem și livrarea acestor echipamente precum, montarea și mententanța pe întreaga lor perioadă de viață. Ca și soluții putem exemplifica aici dotarea cu sisteme de încălzire staționară, sisteme frigorifice, sisteme de climatizare, piese și consumabile priviind sistemele de climatizare ale acestora cât și alte echipamente și bineînteles soluțiile de intreținere adecvate ce fac întrega dvs afacere să iși continue ritmul ascendent.

Serviciile oferite de firma noastră sunt:
             °     Mentenanța
             °     Montaj
             °     Reparații
             °     Diagnoza

Așadar dacă aveți întrebări, probleme sau doriți să achiziționați sisteme de climatizare și refrigerare pentru autoturismele dvs nu ezitați să completați acest formular și un angajat al firmei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp.

Sistemul de aer condiționat al mașinii poate fi verificat și întreținut periodic. Scurgerile de refrigerant și defectele pot fi diagnosticate și reparate înainte de a deveni foarte seriose, respectiv să afecteze ceea ce numim inima sistemului si anume compresorul. Prin distrugerea compresorului sunt afectate toate componentele sistemului.

Mulți oameni și într-adevar multe garaje nu iau în considerare importanța întreținerii preventive a sistemul de aer condiționat al mașinii deoarece este un concept relativ nou pentru Romania.

Verificând instalația A/C anual limitați riscurile de a avea defecțiuni majore. În acest fel evitați costurile mărite de reparație.

Toate sistemele pierd anual în mod natural 10-15% din cantitatea de refrigerant. Dacă problema este tratată necorespunzător economia de combustibil va fi deasemenea afectată când sistemul este pornit. Compresoarele angrenate de catre motor funcționează mai greu pentru a genera temperatura corectă atunci când nivelul refrigerantului este scăzut. Acest lucru vă poate costa mai multi bani. Adițional, nivelul scăzut al refrigerantului mărește probabilitatea de defectare a componentelor, parametrii anormali de funcționare, odată cu prezența gazelor non-condensabile (aer) în instalație.

Scopul firmei noastre este să asigure operațiuni de întreținere și reparații la cele mai înalte standarde și a trata clienții în modul cel mai prietenos. Folosiți datele conținute în Contact și vom răspunde prompt tuturor solicitărilor.